Notice: Trying to get property 'term_id' of non-object in /var/www/clients/client1/web45/web/wp-content/themes/kafis/archive.php on line 15

Notice: Trying to get property 'category_parent' of non-object in /var/www/clients/client1/web45/web/wp-content/themes/kafis/archive.php on line 15

У лютому 2023 студентки спеціальності 076 за програмою мобільності поїхали до латвійського університету ISMA

У лютому 2023 студентки спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за програмою мобільності поїхали до латвійського університету ISMA. І сьогодні  діачата поділяться своїми враженнями.

🔹В ISMA ми вивчаємо стратегічний менеджмент, логістику, менеджмент інформаційних технологій, діджитал маркетинг, менеджмент підприємства, ризик менеджмент та інноваційний менеджмент.

🔸Частина дисциплін викладається в онлайн-режимі, частина очно в університеті, що дуже зручно. Аудиторії невеликі але цілком комфортні, так само є бібліотека в якій завжди можна прийти і позайматися і скористатися комп’ютерами.

🔹Навчання відбувається англійською мовою, але програма не така напружена, тому ми з усім  справляємося і не перевантажуємося.

🔸На відміну від університету, саме Рига для нас була великим здивуванням.  Це, швидше за все, через місцевий клімат.  Погода в Латвії не така страшна як про неї говорять, хоча більшість часу тут і справді досить вітряно і весна в принципі холодніша, ніж в Україні.  Не дивлячись на це, ми застали досить велику кількість сонячних днів у лютому.

🔹Великим здивуванням для нас стала практично повна відсутність малого бізнесу, все необхідне, звичайно, можна купити в мережевих магазинах, проте йдучи вулицею можна часто спостерігати порожні приміщення і повну відсутність якихось невеликих спеціалізованих магазинчиків.

🔸Ми дуже раді, що нас відправили за програмою Еразмус+ до Латвії.  Ми розвиваємо навички спілкування англійською мовою, знайомимося з новими людьми, отримуємо багато корисної інформації та маємо можливість завдяки стипендії спробувати пожити в іншій країні 💙💛

Публічні онлайн-лекції зі спікерами підприємницького клубу Young Business Club

У рамках виробничої практики заплановані публічні онлайн-лекції зі спікерами підприємницького клубу Young Business Club, який є унікальною екосистемою, в якій неможливо не рости – стейкхолдерами спеціальності 076 «Підприємництво і торгівля», генеральними директорами, власниками та співласниками компаніїй, а саме:

Віталієм МІСЕВРА –  спеціалістом з нерухомості, а також керівником Громадської організації «Спільнота небайдужих «Дія», який поділиться своїм досвідом про ведення бізнесу в галузі нерухомості в час війни в Україні.

Виступ 03.02.2023 о 14:00 

https://zoom.us/j/92126949695?pwd=dDZkRkU1dkozSjd0bnpBNkpObDJzdz09

та

Юрієм ЛАВРЕНОВИМ  –  учасником екосистеми в бізнесі, який пройшов свій підприємницький шлях від заснування пейнтбольного клубу до VR-тренажерів та поділиться власним досвідом щодо набуття hard та soft скілов, особливо для сучасних молодих підприємців під час створення та розвитку бізнесу.

Заплановані публічні онлайн-лекції зі спікерами підприємницького клубу Young Business Club

У рамках виробничої практики заплановані публічні онлайн-лекції зі спікерами підприємницького клубу Young Business Club, який є унікальною екосистемою, в якій неможливо не рости – стейкхолдерами спеціальності 076 «Підприємництво і торгівля», генеральними директорами, власниками та співласниками компаніїй, а саме:

Станіславом ГУНЯ – співласник бренду чоловічого одягу GENTLEMEN, з власним досвідом понад 7 років у швейному виробництві та продажів у 37 країн світу, який поділиться своїми підприємницькими принципами, цінностями з точки зору інвестора, розповість про корисні додатки до використання у бізнесі та правила ведення бізнесу в Україні та на міжнародному ринку.

Виступ відбудеться 02.02.2023 о 15:00 

https://zoom.us/j/93600832236?pwd=UDFWZWF4NmJuZzVvemFFZkU0ZWsyUT09