Засідання круглого столу «Трансформація українського бізнесу під час та після війни: підприємницький та соціальний аспекти»

calendar 27.05.2024
Новини

27 травня  2024 року аспіранти кафедри підприємництва і торгівлі прийняли участь у  круглому столі «Трансформація українського бізнесу під час та після війни: підприємницький та соціальний аспекти» на базі Харківського національного університета міського господарства імені Бекетова.

Мета круглого столу: охарактеризувати вплив воєнних конфліктів на інфраструктуру міст та визначити роль освіти і науки у відновленні України.

Основні питання, які були розглянуті:

✅ Трансформація бізнесу в Україні під час війни;✅ Роль освіти у відновленні інфраструктури міст;

✅ Трансформація соціальної відповідальності бізнесу під час війни;✅ Трансформація українського підприємництва під час війни: вихід на міжнародні ринки на прикладі Польщі».

Також під час заходу будуть обговорені найактуальніші питання щодо підприємницьких та соціальних аспектів трансформації українського бізнесу під час війни та можливості виходу українського бізнесу на міжнародні ринки на прикладі Польщі.

Захід реалізовано у співпраці з проектом «SCIENCE AT RISK emergency office» за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.