Notice: Trying to get property 'term_id' of non-object in /var/www/clients/client1/web45/web/wp-content/themes/kafis/archive.php on line 15

Notice: Trying to get property 'category_parent' of non-object in /var/www/clients/client1/web45/web/wp-content/themes/kafis/archive.php on line 15

Запрошені стейкхолдери для здобувачів від європейської торгівельної компанії Rubix

29 квітня 2024 р. відбулась онлайн лекція керівника відділу планування попиту в європейській торгівельній компанії Rubix, випускниці  Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця (Україна) та Технологічного університету Хемніца (Німеччина) – Вікторії ХОРОЛЬСЬКОЇ.

Лекція присвячена основам планування операцій та попиту на основі підходу Sales and Operations Planning Process (S&OP) та проводилась в рамках дисциплін «Інноваційне підприємництво та управляння стартап-проєктами», «Електронна комерція», «Стратегія і тактика підприємництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Бізнес-адміністрування», «Менеджмент креативних індустрій», «Подієвий менеджмент»; в рамках дисциплін «Інноваційне та венчурне підприємництво», «Управління бізнесом»,  для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Підприємництво та торгівля», а також усіх, хто цікавиться підприємництвом.

The 23rd INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE INFORMATION TECHNOLOGIES AND MANAGEMENT 2024

25 – 26 квітня 2024 року викладачі кафедри підприємництва і торгівлі Салун Марина, Заславська Катерина, Литвиненко Аліна приймали участь у 23-й щорічній міжнародній науковій конференції INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE INFORMATION TECHNOLOGIES AND MANAGEMENT 2024, ISMA University, Riga, Latvia та брали участь у дискусіях в рамках секцій https://ismaitm.lv/conference-2024/

IT&M 2024 Programme and Timetable, 2024 April 25 – 26 

17 квітня здобувачі та викладачі освітньої програми Підприємництво та торгівля прийняли участь у круглому столі “Освіта. Бізнес. Держава: партнерство заради успіху!”

Організатор заходу – Харківський  регіональний фонд підтримки підприємництва

Під час заходу було обговорено:

📍взаємодію бізнес-середовища, держави та університетів: як спільно покращити якість бізнес-освіти, зробити її більш актуальною для ринку праці;

📍наповнення освітніх програм: які знання та навички мають отримувати студенти, щоб бути конкурентноспроможними на ринку праці;

📍дуальну освіту: як поєднати навчання в університеті з роботою у реальних проектах, в компаніях;

📍неформальну освіту: які можливості для додаткового навчання та розвитку hard та soft скілів пропонує бізнес-середовище.

Також під час заходу відбулось урочисте вручення сертифікатів з курсу підвищення кваліфікації для субʼєктів малого та середнього підприємництва студентам першого курсу: Деркач Єлизавета, Литвин Дар’я, Якименко Кирило

Студентам третього курсу: Мельнікова Анастісія, Кравченко Андрій, Антонова Анна, Любунець Аліна

Студентам четвертого курсу: Жернова Поліна, Журавльов Тимур

Студенткам магістратури другого року навчання: Попова Вероніка, Панченко Дар’я, Кочерга Вероніка

Також подяку отримав колектив ХНЕУ ім. С. Кузнеця

 

#ХНЕУ #підприємництвотаторгівля #підприємці #МайбутнєБізнесу

Профорієнтаційний захід для вступників наступного навчального року

3 квітня о 13.00 проведено профорієнтаційний захід для 10 та 11 класів за покликанням: https://meet.google.com/oxy-gnjp-nba з метою популяризації Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця в освітянському просторі задля формування в учнів відповідального відношення до вибору професії, інформування про якість освіти.

Урочисте відзначення працівників Університету

Сьогодні, 3 квітня, під час засідання Вченої ради університету відбулось урочисте відзначення працівників університету і факультету.

Подяки Управління освіти Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради за високий професіоналізм та співпрацю, надання науково-методичної допомоги при організації та проведенні районних заходів для учасників освітнього процесу оголошено:

ЛИТВИНЕНКО Аліні Олександрівні – доценту кафедри міжнародних економічних відносин та кафедри підприємництва і торгівлі, а також Аліна Олександрівна одержала Подяку Харківського міського голови за високий професіоналізм, сумлінну й плідну працю під час воєнного стану в Україні.

Ректор ХНЕУ ім. С. Кузнеця Володимир ПОНОМАРЕНКО урочисто вручив нагороди.

Щиро вітаємо всіх нагороджених! Дякуємо за самовіддану сумлінну працю, вагомий внесок у науково-педагогічну, методичну, профорієнтаційну, журналістську та волонтерську діяльність під час воєнного стану. І за те, що залишились і працюєте в Харкові.

Засідання Вченої ради ХНЕУ ім. С. Кузнеця

 

Презентація вибіркових профільних навчальних дисциплін

Шановні здобувачі спеціальності 076 Підприємництво і торгівля! В Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця вам надається можливість вільного вибору навчальних дисциплін у межах 25% загального обсягу відповідної освітньо-професійної програми. Обрані дисципліни увійдуть до індивідуального навчального плану кожного студента, а результати навчання будуть відображені у додатку до диплому.

Принцип вільного вибору дає змогу кожному здобувачу вивчати навчальні дисципліни, які відображають індивідуальні вподобання, інтереси та плани на майбутнє працевлаштування.

Реєстрація на вибіркову складову освітньо-професійної програми підготовки відбувається на підставі форми-заяви, що заповнюється та подається до відповідного деканату https://forms.gle/4zQ3DC83YJs7Wyhs5

5 квітня о 13-00 відбудеться захід щодо презентації вибіркових профільних навчальних дисциплін за покликанням

https://us02web.zoom.us/j/81307608010?pwd=dTVYR1hKK1JBa1dvMUlHR1VtMlNvUT09

Идентификатор конференции: 813 0760 8010

Код доступа: GWq9QiR4